Residentie ZLN 100

8660 DE PANNE

Types: Appartement (14)
Prijzen: Van € 348.000 tot € 728.000
Aantal slaapkamers: Van 2 tot 3
Bewoonbare opp.: Van 90 tot 154 m²

Genieten van een prachtige parel aan de kust

Ontdek het exclusieve ZLN 100 project, waar comfortabel en duurzaam wonen samenkomen. Geniet van een gunstig E-peil, hoogwaardige afwerkingen en moderne materialen die bijdragen aan een luxueuze levensstijl. Elk appartement biedt een doordachte indeling met een ruim zongericht terras, perfect om te ontspannen en te genieten van de zonsondergang. De prachtige gevelbreedtes en riante terrassen zijn allen zuidgericht, waardoor u de hele dag kunt genieten van natuurlijk licht en warmte. Sommige appartementen beschikken zelfs over een gezellig winterterras voor ultiem comfort in alle seizoenen. Met ondergrondse bergingen, fietsenstallingen en optionele garages op wandelafstand, biedt ZLN 100 niet alleen luxe, maar ook praktische oplossingen voor al uw behoeften. Dit kleinschalige, energiezuinige project in het bruisende De Panne omvat 15 appartementen en 2 handelspanden, waaronder een unieke penthouse met drie slaapkamers. Mis deze unieke kans niet om te investeren in tijdloze, moderne architectuur met een ongeëvenaarde prijs-oppervlakteverhouding. Wees er snel bij !

Ontdek het exclusieve ZLN 100 project, waar comfortabel en duurzaam wonen samenkomen. Geniet van een gunstig E-peil, hoogwaardige afwerkingen en moderne materialen die bijdragen aan een luxueuze levensstijl. Kiezen voor ZLN 100 betekent kiezen voor meer dan alleen een woning; het is kiezen voor een levensstijl aan de kust, op slechts een steenworp afstand van de zee.

Elk appartement biedt een doordachte indeling met een ruim zongericht terras, perfect om te ontspannen en te genieten van de zonsondergang. De prachtige gevelbreedtes en riante terrassen zijn allen zuidgericht, waardoor u de hele dag kunt genieten van natuurlijk licht en warmte. Sommige appartementen beschikken zelfs over een gezellig winterterras voor ultiem comfort in alle seizoenen.

Met ondergrondse bergingen, fietsenstallingen en optionele garages op wandelafstand, biedt ZLN 100 niet alleen luxe, maar ook praktische oplossingen voor al uw behoeften. Dit kleinschalige, energiezuinige project in het bruisende De Panne omvat 15 appartementen en 2 handelspanden, waaronder een unieke penthouse met drie slaapkamers.

Mis deze unieke kans niet om te investeren in tijdloze, moderne architectuur met een ongeëvenaarde prijs-oppervlakteverhouding. Wees er snel bij !