BIV 


Ons land telt bijna 9000 erkende vastgoedbemiddelaars, syndici en rentmeesters. Allen zijn ze bezig met wat de Belg als één van de belangrijkste dingen in z’n leven beschouwt: vastgoed en wonen. Wie als zelfstandige vastgoedactiviteiten wil uitoefenen in ons land, moet ingeschreven zijn bij het BIV en kan zich bijgevolg een erkend makelaar noemen. - Meer info: www.biv.be


WOLFGANG BAERT 
vastgoedmakelaar-bemiddelaar en vastgoedmakelaar – syndicus
nr. 501.175

WIM DEMEESTER
vastgoedmakelaar-bemiddelaar en vastgoedmakelaar – syndicus
nr. 506.154

CIB


CIB Vlaanderen – voluit Confederatie van Immobiliënberoepen Vlaanderen – is de beroepsvereniging van vastgoedprofessionals. Naast vastgoedmakelaars vinden ook andere beroepen zoals vastgoedbeheerders, promotoren en experten onderdak bij onze organisatie. Net zoals iedereen die actief is in bedrijfs- en toeristisch vastgoed. CIB Vlaanderen biedt haar leden netwerking, belangenbehartiging en dienstverlening.

Reeds meer dan 75 jaar staat CIB Vlaanderen ten dienste van de vastgoedprofessional. In de loop van de jaren zijn we uitgegroeid tot de meest complete dienstenorganisatie die een houvast biedt aan iedereen die professioneel actief is binnen de immosector. Bovendien speelt onze organisatie een rol als bruggenbouwer binnen de sector en lopen er o.m. samenwerkingsprojecten met de Vlaamse notarissen (Nederlandstalige Raad KFBN) en de architecten (NAV).

Meer info: www.cib.be