Residentie Cameron II

8670 KOKSIJDE

Types: Appartement (3)
Prijzen: Van € 365.000 tot € 550.000
Aantal slaapkamers: 2
Bewoonbare opp.: Van 94 tot 135 m²

Prachtige woonappartementen te Koksijde-Bad in kleinschalige topresidentie

Nieuwbouwproject op een unieke ligging te Koksijde in de Jaak Van Buggenhout laan 14 op minder dan 1.000m van zee en strand en op 200m van de winkelstraat Kleinschalig project bestaande uit slechts 3 appartementen ( 1 per niveau ) allen perfect geschikt als vaste woonst of als luxueus 2° verblijf op een topligging. Alle appartementen zijn voorzien van een terras. Appartementen met unieke gevelbreedte van minimaal 8,42m² !, zuidgericht. Door toepassing van de nieuwste technieken zal de EPC waarde van alle appartementen lager zijn E-peil 30 ! Door het gebruik van kwalitatieve, tijdloze en onderhoudsarme materialen zal Project Cameron U jarenlang zorgeloos en onderhoudsvriendelijk woonplezier verschaffen.

Nieuwbouwproject op een unieke ligging te Koksijde in de Jaak Van Buggenhout laan 14 op  minder dan 1.000m van zee en strand en op 200m van de winkelstraat. Een heel brede straat ( geen inkijk ) en vlakbij alles.

Kleinschalig project bestaande uit slechts 3 appartementen ( 1 per niveau ) allen perfect geschikt als vaste woonst ( mogelijks aankoop aan 6% BTW ! ) of als luxueus 2° verblijf op een topligging.

Alle appartementen zijn voorzien van een terras.

Appartementen met unieke gevelbreedte van minimaal 8,42m² !, zuidgericht. Zon van s’morgens tot na 16h.

Het gebouw zal 1 geheel vormen met Cameron I uitgevende op de Albert Blieckaan bestaande uit 8 appartementen.

Door de moderne doch tijdloze architectuur zullen beide gebouwen een prachtig harmonieus geheel vormen.

Tussen de 2 gebouwen zijn diverse ruime garages voorzien die optioneel zijn bij te kopen. Ondergrondse bergingen zijn eveneens beschikbaar.

Door toepassing van de nieuwste technieken zal de EPC waarde van alle appartementen lager zijn E-peil 30 ! .  Superisolerende beglazing, geïsoleerde chappes en binnenmuren zorgen voor een optimaal thermisch en akoestisch comfort.

De volledige omschrijving van materialen en uitrusting zal U terugvinden in het uitgebreide verkooplastenboek.

Door het gebruik van kwalitatieve, tijdloze en onderhoudsarme materialen zal deze Residentie U jarenlang zorgeloos en onderhoudsvriendelijk woonplezier verschaffen.