Residentie Cameron II

8670 KOKSIJDE

Types: Appartement (3)
Prijzen: Van € 365.000 tot € 550.000
Aantal slaapkamers: 2
Bewoonbare opp.: Van 94 tot 135 m²

Prachtige woonappartementen te Koksijde-Bad in kleinschalige topresidentie

Ontdek het exclusieve nieuwbouwproject Cameron II op een unieke locatie aan de Jaak Van Buggenhoutlaan 14 in Koksijde, op minder dan 1.000 meter van de zee en slechts 200 meter van de levendige winkelstraat. Dit kleinschalige project bestaat uit slechts 3 appartementen, één per niveau, ideaal als permanente verblijfplaats of luxueus tweede verblijf op een toplocatie. Elk appartement is voorzien van een ruim terras en biedt een unieke gevelbreedte van minimaal 8,42 meter, allen zuidgericht. Dankzij de nieuwste technologieën is het E-peil van alle appartementen slechts 30, wat garant staat voor energiezuinigheid en lagere energiekosten. Bovendien zijn de appartementen uitgerust met hoogwaardige, tijdloze en onderhoudsarme materialen, zodat Project Cameron u jarenlang zorgeloos en comfortabel woonplezier biedt. Mis deze kans niet om te investeren in een duurzaam en luxe woonproject op een uitstekende locatie in Koksijde.

Ontdek het exclusieve nieuwbouwproject op een unieke locatie aan de Jaak Van Buggenhoutlaan 14 in Koksijde, op minder dan 1.000 meter van het strand en slechts 200 meter van de bruisende winkelstraat. Deze ruime en rustige straat biedt volledige privacy zonder inkijk, dichtbij alle voorzieningen.

Het kleinschalige project bestaat uit slechts 3 appartementen, één per niveau, ideaal voor wie op zoek is naar een vaste woonst (mogelijk aan 6% BTW!) of een luxueus tweede verblijf op een toplocatie. Elk appartement beschikt over een terras en biedt een unieke gevelbreedte van minimaal 8,42 meter, allen op het zuiden gericht voor zon van 's ochtends tot na 16.00 uur.

Dit gebouw vormt één geheel met Cameron I aan de Albert Blieckaan, bestaande uit 8 appartementen, dankzij hun moderne en tijdloze architectuur die een prachtig harmonieus geheel vormt.

Optioneel zijn ruime garages tussen de twee gebouwen beschikbaar voor aankoop, samen met ondergrondse bergingen voor extra gemak. Door het gebruik van de nieuwste technieken hebben alle appartementen een E-peil van slechts 30, dankzij superisolerende beglazing, geïsoleerde chappes en binnenmuren die zorgen voor optimaal thermisch en akoestisch comfort.

In het uitgebreide verkooplastenboek vindt u gedetailleerde informatie over alle materialen en uitrusting, waardoor Residentie Cameron u jarenlang zorgeloos en onderhoudsvriendelijk woonplezier garandeert.

Mis deze unieke kans niet om te investeren in een hoogwaardig nieuwbouwproject op een toplocatie in Koksijde.

Zeer aantrekkelijke prijzen vanaf € 365.000 !