Residentie Cameron I

12% Verkocht

8670 KOKSIJDE

Types: Appartement (8)
Prijzen: Van € 325.000 tot € 675.000
Aantal slaapkamers: Van 1 tot 3
Bewoonbare opp.: Van 82 tot 152 m²

Woonappartementen in het centrum van Koksijde

Ontdek Residentie Cameron I. Cameron I biedt een unieke nieuwbouwervaring op een toplocatie in Koksijde. Gelegen in de rustige Albert Bliecklaan nr. 13, bevindt u zich op minder dan 800 meter van zee en strand, en slechts 100 meter van de levendige winkelstraat. Geniet van prachtige uitzichten over authentieke villa’s, een brede straat zonder inkijk, en alle voorzieningen binnen handbereik. Dit kleinschalige project bestaat uit slechts 8 luxueuze appartementen, ideaal als vaste woonst (met mogelijkheid tot aankoop aan 6% BTW!) of als exclusief tweede verblijf. Elk appartement beschikt over minimaal één ruim terras, wat zorgt voor een optimaal buitenleven. Ruimte en Licht Met gevelbreedtes variërend van minimaal 6,30 meter tot bijna 11 meter, bieden de appartementen een ongeëvenaarde ruimtebeleving aan de westkust. Plafondhoogtes van 2,62 meter tot 2,70 meter zorgen voor een gevoel van ruimte en maximale lichtinval. Residentie Cameron I vormt samen met Cameron II, gelegen aan de Jaak Van Buggenthoutlaan 14 en bestaande uit 3 appartementen, een harmonieus geheel door hun moderne maar tijdloze architectuur. Dit ontwerp biedt een visueel aantrekkelijk en consistent wooncomplex. Diverse ruime garages tussen de twee gebouwen zijn optioneel bij te kopen, en ondergrondse bergingen zijn eveneens beschikbaar.

Ontdek Residentie Cameron I: Uw Droomappartement in Koksijde

Unieke Ligging Residentie Cameron I biedt een unieke nieuwbouwervaring op een toplocatie in Koksijde. Gelegen in de rustige Albert Bliecklaan nr. 13, bevindt u zich op minder dan 800 meter van zee en strand, en slechts 100 meter van de levendige winkelstraat. Geniet van prachtige uitzichten over authentieke villas, een brede straat zonder inkijk, en alle voorzieningen binnen handbereik.

Exclusief en Kleinschalig Dit kleinschalige project bestaat uit slechts 8 luxueuze appartementen, ideaal als vaste woonst (met mogelijkheid tot aankoop aan 6% BTW!) of als exclusief tweede verblijf. Elk appartement beschikt over minimaal één ruim terras, wat zorgt voor een optimaal buitenleven.

Ruimte en Licht Met gevelbreedtes variërend van minimaal 6,30 meter tot bijna 11 meter, bieden de appartementen een ongeëvenaarde ruimtebeleving aan de westkust. Plafondhoogtes van 2,62 meter tot 2,70 meter zorgen voor een gevoel van ruimte en maximale lichtinval.

Architecturale Harmonie Residentie Cameron I vormt samen met Cameron II, gelegen aan de Jaak Van Buggenthoutlaan 14 en bestaande uit 3 appartementen, een harmonieus geheel door hun moderne maar tijdloze architectuur. Dit ontwerp biedt een visueel aantrekkelijk en consistent wooncomplex.

Comfort en Gemak Diverse ruime garages tussen de twee gebouwen zijn optioneel bij te kopen, en ondergrondse bergingen zijn eveneens beschikbaar. Dankzij de nieuwste bouwtechnieken hebben alle appartementen een uitzonderlijk lage EPC-waarde van E-peil 30, wat zorgt voor uitstekende energie-efficiëntie. Superisolerende beglazing, geïsoleerde chappes en binnenmuren garanderen optimaal thermisch en akoestisch comfort.

Hoogwaardige Materialen Het uitgebreide verkooplastenboek biedt een volledige omschrijving van de hoogwaardige materialen en uitrusting die in het project worden gebruikt. Door het gebruik van kwalitatieve, tijdloze en onderhoudsarme materialen, biedt Project Cameron jarenlang zorgeloos en onderhoudsvriendelijk woonplezier.

Kies voor Residentie Cameron I en ervaar het ultieme wooncomfort op een unieke locatie in Koksijde.