Residentie Cameron I

8670 KOKSIJDE

Types: Appartement (8)
Prijzen: Van € 325.000 tot € 675.000
Aantal slaapkamers: Van 1 tot 3
Bewoonbare opp.: Van 82 tot 152 m²

Woonappartementen in het centrum van Koksijde

Nieuwbouwproject op een unieke ligging te Koksijde in de rustige Albert Bliecklaan nr. 13 op minder dan 800m van zee en strand en op 100m van de winkelstraat. Appartementen met een gevelbreedte van minimaal 6,30m tot bijna 11m ! Uniek aan de westkust.Door toepassing van de nieuwste technieken zal de EPC waarde van alle appartementen lager zijn E-peil 30 ! . Door het gebruik van kwalitatieve, tijdloze en onderhoudsarme materialen zal dit project U jarenlang zorgeloos en onderhoudsvriendelijk woonplezier verschaffen. Appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers en oppervlaktes van 83 tot 152m².

Residentie Cameron I  is een nieuwbouwproject op een unieke ligging te Koksijde in de rustige Albert Bliecklaan nr. 13 op  minder dan 800m van zee en strand en op 100m van de winkelstraat. Mooie zichten over authentieke villa’s, een heel brede straat ( geen inkijk ) en vlakbij alles.

Kleinschalig project bestaande uit slechts 8 appartementen allen perfect geschikt als vaste woonst ( mogelijk aankoop aan 6% BTW ! ) of als luxueus 2° verblijf op een topligging.

Alle appartementen zijn voorzien van minstens 1 ruim terras.

Appartementen met unieke gevelbreedte van minimaal 6,30m tot bijna 11m ! Uniek aan de westkust. Plafondhoogtes van 2,62m tot 2,70m ( 3.1 ) voor een optimaal ruimtegevoel en maximale lichtinval.

Het gebouw zal 1 geheel vormen met Cameron II uitgevende op de Jaak Van Buggenthoutlaan 14 bestaande uit 3 appartementen.

Door de moderne doch tijdloze architectuur zullen beide gebouwen een prachtig harmonieus geheel vormen.

Tussen de 2 gebouwen zijn diverse ruime garages voorzien die optioneel zijn bij te kopen. Ondergrondse bergingen zijn eveneens beschikbaar.

Door toepassing van de nieuwste technieken zal de EPC waarde van alle appartementen lager zijn E-peil 30 ! .  Superisolerende beglazing, geïsoleerde chappes en binnenmuren zorgen voor een optimaal thermisch en akoestisch comfort.

De volledige omschrijving van materialen en uitrusting zal U terugvinden in het uitgebreide verkooplastenboek.

Door het gebruik van kwalitatieve, tijdloze en onderhoudsarme materialen zal Project Cameron U jarenlang zorgeloos en onderhoudsvriendelijk woonplezier verschaffen.