Residentie Jan Turpin 6

53% Verkocht

8620 NIEUWPOORT

Types: Appartement (39)
Prijzen: Van € 350.000 tot € 1.525.000
Aantal slaapkamers: Van 1 tot 3
Bewoonbare opp.: Van 73 tot 140 m²

Zon, licht, ruimte, zicht, architectuur, topligging en bewezen topkwaliteit

START VERKOOP ! Na het ongelooflijke succes van Fases 1 ( uitverkocht ) , 2 ( uitverkocht ), 3 ( uitverkocht ), 4 ( laatste appartement ) en 5 ( uitverkocht ) vormt Fase 6 het absolute orgelpunt van het Project Jan Turpin te Nieuwpoort-Bad. Gelegen tussen de Diestweg / Havengeul en de Albert I Laan met een perfecte zonoriëntatie en uniek uitzicht op vaargeul, maritiem park en yachthaven ! Appartementen met 1 tot 3 slaapkamers en bewoonbare oppervlaktes van 72 tot 140m² + grote terrassen met een diepte van minstens 2m. Plafondhoogtes van 2,70m voor optimaal licht en zicht en de vloer loopt dorpelloos over van appartement naar de ruime en zongerichte terrassen. Laatste kans om te investeren in dit unieke project.

Na het ongelooflijke succes van Fases 1 ( uitverkocht ) , 2 ( uitverkocht ), 3 ( uitverkocht ), 4 ( laatste appartement ) en 5 ( uitverkocht ) vormt Fase 6 het absolute orgelpunt van het Project Jan Turpin te Nieuwpoort-Bad. Bouwvergunning verleend !

 

Gelegen tussen de Diestweg / Havengeul en de Albert I Laan met een perfecte zonoriëntatie en uniek uitzicht op vaargeul, maritiem park en yachthaven !

 

Appartementen met 1 tot 3 slaapkamers en bewoonbare oppervlaktes van 72 tot 140m² + grote terrassen met een diepte van minstens 2m. Plafondhoogtes van 2,70m voor optimaal licht en zicht en de vloer loopt dorpelloos over van appartement naar de ruime en zongerichte terrassen. Laatste kans om te investeren in dit unieke project.

 

Qua thermische en geluid isolatie de top en klaar voor de toekomst. E-peilen lager dan 30 door onder andere vloerverwarming met warmtepompen al dan niet aangevuld met collectieve zonnepanelen en 4 seizoensbeglazing met K-waarde 1,1. Uw rust en stilte is gegarandeerd door plaatsing van super geluidsisolerende thermogyp wanden tussen de appartementen onderling en de gemene delen. Over de volledige vloer is eveneens een geluidsisolatie voorzien, rechtstreeks geplaatst op de uitvullingslaag.