Residentie Paddock II

90% Verkocht

8660 DE PANNE

Types: Appartement (19), Handelspand (3)
Prijzen: Van € 255.000 tot € 335.000
Aantal slaapkamers: Van 0 tot 2
Bewoonbare opp.: Van 70 tot 495 m²

Unieke nieuwbouwresidentie met zicht op Esplanade en zee. Toparchitectuur met riante terrassen.

Laatste 3 ! Fase II van Residentie Paddock is gelegen op 150m van de Esplanade en Zeedijk, 300m van de markt en 500m van de winkelstraat, vlakbij het centrum. Plopsaland, centrum en beschermd duinengebied op wandelafstand en het prachtige en volop in ontwikkeling zijnde De Panne.Riante nieuwbouwappartementen met minstens 2 terrassen met een minimale diepte van 1,90m, hoge plafonds van 2,68m voor een optimaal ruimtegevoel, topafwerking. Doorzonappartementen, en unieke gelijkvloers appartementen met een plafondhoogte van 3,20m ! met grote privétuinen beschikbaar. Onklopbare verhouding prijs / oppervlakte / afwerking. Aankoop aan 6% BTW mogelijk ! Modelappartement vrijblijvend te bezoeken !

Fase II van Residentie Paddock is gelegen op 150m van de Esplanade en Zeedijk, 300m van de markt en 500m van de winkelstraat, vlakbij het centrum. Plopsaland, centrum en beschermd duinengebied op wandelafstand en het prachtige en volop in ontwikkeling zijnde De Panne.

 

Riante nieuwbouwappartementen met minstens 2 terrassen met een minimale diepte van 1,90m, hoge plafonds van 2,68m voor een optimaal ruimtegevoel, topafwerking. Doorzonappartementen, hoekappartementen, penthouses en unieke gelijkvloers appartementen met grote privétuinen beschikbaar. Onklopbare verhouding prijs / oppervlakte / afwerking.

 

E-peilen minder dan 50, prachtige keukens v met Miele toestellen, vloerverwarming, uitzonderlijke acoustische en thermische isolatie, ondergrondse garages en bergingen beschikbaar, prachtige tuinen zowel privé voor de gelijkvloersappartementen als rondom de Residentie, glazen deur tussen inkomhall en woongedeeltes, living met een minimale gevelbreedte van 5,80m, ...

 

Aankoop aan verlaagd BTW tarief van 6% mogelijk. BEsparing tussen de € 25.000 en € 35.000 !