Residentie Jan Turpin FASE 5

90% Verkocht

8620 NIEUWPOORT

Types: Appartement (48)
Prijzen: Van € 265.000 tot € 595.000
Aantal slaapkamers: Van 1 tot 3
Bewoonbare opp.: Van 71.44 tot 123 m²

Nog meer ruimte, nog meer architectuur, nog meer terrassen, een nog hoogstaandere afwerking.

Na het ongelooflijke succes van de fases 1,2,3,4 van het project Jan Turpin blijkt ook Fase 5 terecht een heel groot verkoopsucces. U hebt nog keuze uit appartementen kant Havengeul, kant Louisweg of gelegen aan de Albert I Laan. Topkwaliteit op een topligging. Voor alle prijzen en plannen van de resterende appartementen klik op prijzen en plannen. Voor lastenboek en verdiepingsplannen klik op documenten. Een volledig standaard afgewerkt modelappartement is vrijblijvend te bezoeken.

 

NOG MEER RUIMTE, NOG MEER ARCHITECTUUR, EEN NOG HOOGSTAANDERE AFWERKING

 

In opvolging van de uiterst succesvolle Fases 1,2,3,4 van het schitterende Project Jan Turpin stellen wij U graag Fase 5 voor. Een uniek nieuwbouwproject op een absolute topligging op 100m van Maritiem park, Mauritsiuspark en havengeul.

 

Wij kunnen U appartementen aanbieden met 1,2 of 3 slaapkamers met oppervlaktes van 70 tot 150m² dit zowel kant Dienstweg, Louisweg of Albert I Laan.

 

Accent werd gelegd op ruimte, comfort en beleving. Zo beschikken alle appartementen over ruime terrassen met een diepte van 2m en een minimale oppervlakte van 15m². Teneinde het ruimtegevoel nog te versterken bedraagt de plafondhoogte in de appartementen 2,70 voor meer lichtinval en ruimtebeleving. De standaardafwerking is conform de standing van het gebouw en zal U alle comfort bieden.

 

 

ALTIJD STERK AAN ZEE

Het was Jan Turpijn die burgemeester was van de stad Novus Portus - zeg maar Nieuwpoort - in 1489. Hij werd legendarisch toen hij voor de vrijwaring van de stad met de Nieuwpoortse vrouwen ten strijde trok, gewapend met gloeiende pek gevulde potten en pannen. Af en toe duikt hij nog eens op, in de vorm van de grootste gedragen reus van Europa, ter nagedachtenis van de historische figuur Jan Turpijn.

Net als eeuwen geleden slaagt Nieuwpoort er ook vandaag in het verschil te maken. Wie Nieuwpoort ontdekt, hoeft niet langer op zoek naar Utopia, zoals in de naam van het gekende beeld van Jan Fabre ‘searching for Utopia’.


UW PERSOONLIJKE BOULEVARD AAN ZEE


Pal voor residentie Jan Turpin ligt de nieuw aangelegde wandelboulevard. U kan er van ‘s morgens tot ‘s avonds genieten van een prachtig vergezicht op de havengeul en de voorbijglijdende zeiljachten. De boulevard brengt u te voet of met de fiets in een mum van tijd tot op de zeedijk en de parallelle Albert I laan.

Deze sfeervolle winkelstraat is uitgegroeid tot de place-to-be voor wie houdt van aantrekkelijke boetiekjes met gerenommeerde merken. Wie de wandelpromenade in de richting van de Kaai neemt komt bij de
vissershaven, waar dagelijks verse vis en garnalen worden aangevoerd.

In de vele gezellige restaurantjes rond de vismijn en de Kaai is het aangenaam vertoeven. Verse Vis wordt er vanzelfsprekend met hoofdletters geschreven.

De centrale ligging van Jan Turpin brengt het beste van Nieuwpoort
binnen wandelbereik. In elke windrichting valt wel iets te beleven.

EEN ZEE AAN RECREATIEMOGELIJKHEDEN

De prachtige natuur die Nieuwpoort omringt is niet alleen een streling voor het oog, maar vormt ook een uitgelezen decor om te
fietsen en te wandelen. Uw residentie ligt pal aan het nagelnieuwe kustwandelnetwerk. Met de fiets ontdek je ook het mooie hinterland.

Het hoeft geen betoog dat Nieuwpoort ook de place-to-be is voor de liefhebbers van
watersporten. De sportieve bezoeker kan in Nieuwpoort naar hartelust zeilen of met de wavekart door de golven scheuren. Ook surfers en kitesurfers hebben hier hun spot gevonden. Wie graag het midden houdt tussen nat en droog kan zijn hengel uitgooien vanop het staketsel. Goede vangst!

EEN STERKE IDENTITEIT

Jan Turpin is samengesteld uit losstaande gebouwen, rondom een centrale groene as. Dit unieke atrium zorgt voor een sterke geborgenheid en rust in het gebouw. De strakke belijning van de gevel wordt perfect in balans gebracht met de speelse daklijn die gevormd wordt door de afwisselende bouwhoogtes. Dit resulteert in een verscheidenheid aan appartementen en hoekappartementen met elk hun specifieke beleving.